Retourvoorwaarden

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag exclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het het product met alle geleverde toebehoren en onbeschadigd in de originele staat en verpakking aan CleanMyBike.nl geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@cleanmybike.nl.

Producten die beschadigd, incompleet of voor langere tijd gebruikt zijn, komen niet voor retournering in aanmerking.

U als klant dient het product zorgvuldig op een deugdelijke manier te verpakken zodat het geschikt is voor verzending.

De kosten en het risico van het retourneren zijn voor rekening van de klant.

CleanMyBike.nl is verplicht om binnen 14 dagen de bedragen terug te betalen, die reeds door u betaald zijn (met aftrek van de gemaakte verzendkosten).

AchterafBetalen

AchterafBetalen

Een nieuw concept in de e-commerce en schoonmaakindustrie is het AchterafBetalen. Dit concept maakt het uitproberen van onze producten mogelijk, alvorens je daadwerkelijk betaald!
Samen met jou als klant proberen wij tot een perfecte reinigings- en onderhoudsoplossing te komen.

CleanMyBike.nl gelooft in het aanbod van haar producten en staat dus garant voor de kwaliteit. We gaan dus ook uit van goede ervaringen door onze klanten. Verschillende reviews in de webwinkel en op sociale kanalen tonen dit aan, maar wij willen iedereen over de streep kunnen trekken en kennis laten maken met de producten van CleanMyBike.nl.

AchterafBetalen ongeopend vloeistof

Doel

Door middel van de optie AchterafBetalen wil CleanMyBike.nl klanten laten ervaren wat de samenstelling van ons assortiment is, welke voordelen er aan onze producten hangen en hoe het assortiment aan kan sluiten op de behoefte van de klant. Door deze vorm van leveren en factureren van gereedschappen, onderhouds- en schoonmaakproducten proberen wij meer betrokkenheid met een webwinkel te genereren en de service en dienstverlening naar de klant te verhogen.

De producten die geleverd worden kunnen dus gekeurd worden. Afhankelijk van je ervaring kun je kiezen voor twee opties. Akkoord of niet akkoord.

Producten worden niet akkoord bevonden

Wanner de geleverde producten niet akkoord worden bevonden, niet aansluiten bij de verwachting of de kwaliteit niet naar wens is, dan kan het product geretourneerd worden.

  • Je betaald de verzendkosten voor het retourneren zelf.

Doordat sommige producten aangebroken dienen te worden alvorens je het kunt gebruiken hebben wij duidelijke regels opgesteld. Deze regels ontvang je bij de bestelling en zijn op deze pagina uitgewerkt.
Hier staat onder andere dat wanneer er grotere verpakkingen geopend worden, deze niet retour kunnen. Denk dan bijvoorbeeld aan een 5 liter verpakking schoonmaakmiddel.

  • Gesloten betekend dat de borgring NIET gebroken mag zijn.

De producten/categorieën die geopend/gebruikt wél onder het 'retourrecht AchterafBetalen' vallen zijn:

MotorClean

  • Triggerfles MotorClean
  • MotorClean - Ready to Use

OC1

  • OC1 Dirt Bike Cleaner (100ml)
  • Triggerfles OC1 (1L)

Cyclon

  • Cyclon WaxLube 35ml
  • Bionet Chain Clean 150ml

Gereedschap

  • Borstels Vikan (Niet gebruikt)
  • Borstels ROKI

 

Producten zijn naar wens

Wanneer de producten aan alle verwachtingen voldoet dan wordt er overgegaan tot facturering. Binnen 14 werkdagen na ontvangst van de goederen zal het factuurbedrag betaald dienen te worden.
Wanneer dit niet het geval is zal de stichting AchterafBetalen contact met je opnemen en er voor zorgen dat de facturatie afgehandeld wordt.

Beperkingen

Doordat het een pilot is en er getest wordt met dit nieuwe concept AchterafBetalen, is het retourneren alleen mogelijk op bovengenoemde producten in verschillende categorieën.

 

CleanMyBike.nl gaat er vanuit dat de klant zijn gezonde verstand gebruikt en in alle redelijkheid omgaat met de geleverde producten.
Ben je het niet eens met de levering, voorwaarden of met het product zelf? Zorg er dan voor dat het product fatsoenlijk verpakt wordt en geen beschadigingen oploopt, zodat het in ons magazijn opnieuw opgenomen kan worden.