Over ons

De bedoeling en werking van de webwinkel wordt op deze pagina duidelijk. Het geeft jou als klant meer inzicht in de doelstelling die wij van CleanMyBike.nl hebben! Op deze pagina wordt het een en ander over onze webwinkel nader toegelicht.

Onze nieuwe webwinkel is begin dit jaar ontstaan en zal zijn assortiment in de komende maanden uitbreiden. In de winkel zijn een aantal productcategorieën te vinden. Op dit moment zijn dat 'MotorClean', 'MountainbikeClean', 'onderhoud' en borstels. Ook is er gewerkt aan een glansproduct om je bike te laten glimmen. Voor het reinigen van Mountainbikes heeft CleanMyBike.nl ook een handig middeltje voorhanden. Het MountainbikeClean is net als MotorClean vriendelijk voor je bike en milieu en heeft geen nadelige effecten op de materialen. 

Reinigen van bikes met producten van CleanMyBike.nl

CleanMyBike.nl heeft veel ervaring met het reinigen van bikes en voertuigen. Onder andere door het schoonmaken van mountainbikes, (cross)motoren, oldtimers en nieuwe auto's, caravans, campers en luifels zijn wij er achter gekomen dat het juiste reinigingsproduct niet op de markt te verkrijgen was. Reinigingsmiddelen en ontvetters bevatten vaak zuren en andere agressieve stoffen waarmee het voertuig of product op korte en lange termijn aangetast zal worden. Doordat de te reinigen oppervlakken niet bestand zijn tegen de werking van deze zuren zal dit na een tijdje zijn sporen achterlaten. Denk bij de inwerking van zuur bijvoorbeeld aan:

  • Aluminium. Wordt met een agressieve reiniger dof, kan later gaan roesten en 'putjes' achterlaten na het inbijten van het zuur.
  • Rubber. Wordt op lange termijn aangetast. Het rubber van bijvoorbeeld een keerring wordt bros en zal haarscheurtjes vertonen. Hierdoor zal de keerring niet meer afdichten en zal vuil, water(corrosie) en de reiniger met zuur de lagers aantasten. Het aanwezige vet in de lagers wordt uiteindelijk weg gespoeld en het lager zal tijdens gebruik schade aanrichten aan de lagerschalen of zelfs vast lopen.
  • Plastic. Verliest zijn glans door de inwerking van de zuren. Ook zal het laagje dat vuil en water afstoot verwijderd worden en daarmee verlies je je glans en uitstraling van jouw bike.
Producten in onze webwinkel
Logo van CleanMyBike.nl
2.5l puur concentraat incl dop

De webwinkel 

Deze webshop heeft top producten in haar assortiment! Deze producten leggen een perfecte basis voor onder andere een schone mountainbike of dirtbike. Zowel on- als offtrack en zonder dat het voertuig of product aangetast wordt door verkeerde stoffen! Producten in deze webwinkel zijn te gebruiken om fietsen, motoren, caravans en campers, auto’s en zelfs garagedeuren en luifels te reinigen. Onder het kopje ‘Gebruiksaanwijzing’ staat de verdunning en toepassing van MotorClean vermeld die bij ieder voertuig of product het best aansluit.

De producten van MotorClean zijn onder andere door het eenvoudige gebruik en de ideale toepassing een aanwinst voor de crosswereld. Motocross is misschien wel de zwaarste sport ter wereld. De coureurs en motoren worden tot het uiterste gedreven om zo snel mogelijk rond te gaan. Het materiaal moet daarvoor in top conditie zijn. Een reiniger en schoon materiaal is daarvoor van groot belang! MotorClean wordt gebruikt door verschillende (top)teams om de crossmotoren, teamtrucks en overige materieel te reinigen. Daarmee heeft het merk een stevige en schone naam opgebouwd.

 

MotorClean heeft drie hele grote voordelen ten opzichte van andere reinigers:

– Alkalische reiniger

– Niet milieu belastend

– Navulbaar

''Een alkalische reiniger wil zeggen dat het product geen zuur bevat. Dus reageert het product ook niet met het te reinigen materiaal. Meestal wordt dit in de volksmond gebruikt als ‘inbijten’ of ‘wegvreten’. De belangrijkste eigenschap van een alkalisch reinigingsmiddel is dat het middel organisch verontreinigt, dat wil zeggen dat het met name vetten en vuildelen op een milieuvriendelijke manier verwijdert.''

 

Onderhoud op het rennerskwartier

Bij het crossen met de fiets of motor heeft deze tussen het rijden door enig onderhoud nodig. Een perfecte uitkomst hiervoor zijn de stevige borstels van Vikan. Voor het verwijderen van zand, modder en andere ongewenste ‘besmettingen’ zijn deze borstels ideaal in gebruik en levensduur. De borstels zijn leverbaar in verschillende kleuren zodat deze het best bij jouw outfit passen.

 

Mountainbikes

CleanMyBike.nl heeft een eigen mountainbikereiniger ontwikkeld, speciaal voor mountainbikes, e-bikes, cyclocrossers en wielrenfietsen! Doordat deze speciale formule al voorgemengd is, kun jij deze direct gebruiken om jouw mountainbike, wielrenfiets of e-bike weer klaar te zetten voor de volgende rit! Geniet van de voordelen van dit product die beschreven zijn op de pagina van de webshop en vereenvoudig je hobby en sport! 

Mountainbike reiniger

Bespaar tijd, geld en moeite door gebruik van onze producten!

Door gebruik te maken van de producten van CleanMyBike.nl zult u uw voertuig of product weer laten stralen zonder dat er veel tijd en moeite in het reinigen gestopt hoeft te worden. Ook zal het materiaal vele malen langer mee gaan en zijn glans behouden! Meer informatie nodig over het reinigen van bikes? Lees hier verder!