About

WELKOM BIJ CLEANMYBIKE.NL

CleanMyBike.nl is een webshop die probeert om een totaalaanbod aan reinigers, gereedschappen en onderhoudsproducten samen te stellen om jou te voorzien in de reiniging van bikes en de voorbereiding op de nieuwe rit. In onze winkel vind je verschillende merken terug, dat betekent dus dat wij andermans artikelen verkopen en dus geen producent zijn. We zijn kritisch op hetgeen dat we verkopen. Materiaal en milieu wordt in ons achterhoofd gehouden als we kijken naar de samenstelling van het assortiment en de toepassing van deze producten.

WAT WIJ DOEN

CleanMyBike.nl draagt graag de zorg voor een schone bike. Of het nu gaat om een mountainbike, crossmotor of een zijspan, wij doen het op onze bewuste manier met achterliggende gedachte. Dat is niet zomaar een willekeurige manier. De producten die wij aanbieden zijn zorgvuldig gekozen op basis van drie criteria:

WIE WIJ ZIJN

CleanMyBike.nl is een eenmanszaak en begonnen vanuit de motorcross. Door de missende bron in het eenvoudig verkrijgen van de juiste reinigingsproducten is deze webwinkel gestart. Uit ervaring met crossmotoren en mountainbikes en de effecten van de verkeerde reiniger Dasty met oplopende onderhoudskosten tot gevolg werd er gezocht naar andere vloeistoffen zonder schadelijke eigenschappen. Vanuit technische opleidingen en onderzoeken naar chemicaliƫn werden de juiste producten gevonden en werd er gestart met het vormen van de webshop CleanMyBike.nl.

VERANTWOORD

Verantwoord ondernemen, verantwoorde producten verkopen en diensten uitvoeren is een 'hot-item'. De sporten die beoefend worden met mountainbikes en crossmotoren, waarbij onze producten van toepassing zijn, hebben zwaar te lijden onder het negatieve imago en dat wordt steeds erger. Voornamelijk de belasting van het milieu die daarbij komt kijken draagt niet bij aan de toekomst van onze sport(en). Laten we daarom zuinig zijn op deze manier van vrijetijdsbesteding. Om een klein steentje bij te dragen hebben wij verschillende schoonmaakproducten uitgezocht die niet milieubelastend zijn en geen negatieve effecten hebben op de natuur.

 

DUURZAAM

Duurzaamheid heeft een relatie met onze verantwoordelijkheid. Een voorbeeld hiervan is het gebruik maken van diezelfde verpakking, keer op keer. Bij MotorClean is de triggerfles navulbaar middels een vuldop. Dat betekent dat je in combinatie met water en puur concentraat opnieuw gebruik maakt van dezelfde plastic triggerfles. Wanneer de kan met puur concentraat leeg is, hoef je alleen deze opnieuw te bestellen. Dit vermindert het plasticgebruik, verzendkosten en afval.

CleanMyBike.nl
Onafhankelijk geverifieerd
4.53 waardering (163 beoordelingen)

Check de webshop.