Achteraf betalen via Billink

HOE WERKT ACHTERAF BETALEN BIJ CLEANMYBIKE.NL?

CleanMyBike.nl gelooft in haar producten. Dat komt omdat deze uitvoerig getest worden door onszelf en sporters en teams met wie we samenwerken, daarnaast liegen de reviews er niet om. Desondanks komt het voor dat producten niet bevallen, niet voldoen aan de verwachting of nét niet is wat men zoekt. Dat is niet erg en we denken graag mee in een oplossing. Een daarvan is het product retourneren en geld terug krijgen.

Retourneren van producten die geopend zijn is niet mogelijk

Laten we voorop stellen dat we met achteraf betalen via Billink de proef op de som nemen. We zijn benieuwd of het testen en retourneren daadwerkelijk bijdraagt aan de conversie op onze website en of het aantrekkelijk genoeg is om hiermee door te gaan. Achteraf betalen wordt al veel toegepast bij webshops met kleding, motoronderdelen of schoenenwinkels, maar niet bij de handel in schoonmaakspullen en vloeistoffen. Dit komt omdat wanneer het product geopend en gebruikt is, niet retour genomen wordt omdat dit voor de webshop niet meer te verkopen valt.

Na het openen van een jerrycan met schoonmaakmiddel breekt de sluiting en kan deze niet meer geretourneerd worden. Maar waarom maken we dan gebruik van achteraf betalen?

Bestel een set, test een literfles en stuur de rest terug wanneer het niet bevalt.

Bevalt het wel? Mooi, dan kun je genieten van een zorgeloos schoonmaakproces. Ben je niet tevreden met het resultaat van de reiniger, dan kun je de onaangebroken producten retourneren en ontvang je je geld terug, mits je alleen gebruik hebt gemaakt van bijvoorbeeld een literfles en de jerrycan niet is aangebroken.

 

De belangrijkste spelregels zijn:
  • Retourkosten zijn kosten voor de klant (verzending, verpakking)
  • Retour verpakking en verzending op redelijke wijze, vermissing of beschadigingen tijdens verzending zijn voor rekening/risico van de klant
  • Op alle retouren zijn de Algemene Voorwaarden, Algemene Voorwaarden Consument en Retourvoorwaarden van toepassing

 

 

Hoe werkt het nou precies?

Stel: Je bestelt een set OC1 Cleaner 1+5L voor €69, dat is veel geld, en vooral wanneer je niet zeker weet of het goed werkt. Binnen twee werkdagen ontvang je de producten thuis en kun je je vuile bike wassen met deze schoonmaakspullen. Om de ontvetter te proberen kun je de literfles aanbreken en de sprayer op de fles draaien. Of je nu de hele fles gebruikt, 100- of 250ml gebruikt maakt niet uit; het is aangebroken en in feite kost dit je €14,75 (Dit is de retailprijs in onze webshop). Dit bedrag kun je niet meer terugvragen en de fles is dus ook niet meer retourneren. De 5 liter jerrycan van OC1 heb je nog niet geopend en is dus in originele verpakking onaangebroken te retourneren.

Het is slim om de verpakking waarin de producten bij je thuis zijn afgeleverd dus ook te bewaren. Dit kun je gebruiken om (een gedeelte van) de producten terug te sturen. Wel dien je zelf een retourlabel te kopen. Dit wordt niet vergoed door CleanMyBike.nl zoals beschreven staat in de Retourvoorwaarden.

Binnen 14 dagen word je terugbetaald door Billink voor de producten die voor retour in aanmerking komen; onaangebroken, onbeschadigd en in originele verpakking.

 

Bevalt het?

Bevalt het wel? Mooi, dan kun je genieten van een zorgeloos schoonmaakproces. Ben je niet tevreden met het resultaat van de reiniger, dan kun je gedeeltelijk retourneren en ontvang je je geld terug, mits je alleen gebruik hebt gemaakt van de 1L fles en de jerrycan niet is aangebroken.

 

 

NU ONTVANGEN, LATER BETALEN

Zit je even zonder cash maar moet je toch een bestelling doen? Dit kan met Billink! De factuur heeft een betalingstermijn van 14 dagen.

BILLINK BESCHERMING

Is het product dat je hebt besteld niet goed? Dan hoef je niet te betalen of krijg je je geld direct weer terug. Billink beschermt consumenten met de Billink bescherming.

SNEL & GEMAKKELIJK

Met Billink betalen kan eenvoudig en met één druk op de knop. Bij de meeste webshops is betalen met Billink zelfs gratis!

Met een * gemarkeerde velden zijn verplicht

We proberen je zo snel mogelijk te helpen.

Voor iedereen een schone oplossing. Shop hier.