Gereedschappen

Zoveel mensen, zoveel wensen! Voor verschillende bikes hebben wij gereedschappen toegevoegd aan het assortiment. Zo vind je borstels met verschillende afmetingen, hardheid en vorm om bij moeilijk bereikbare plekken te komen en worden krassen in het glanzende oppervlak voorkomen. Gereedschappen bestaan ook uit poetsdoeken, droogdoeken en handdoeken om je fiets na het wassen weer klaar te zetten voor de volgende rit. Het wassen kun je op iedere locatie doen door de mobiele drukreinigers mee te nemen, bekijk ze maar eens door te klikken op één van onderstaande categorieën:

Borstels komen altijd van pas. Zeker wanneer deze in verschillende maten, kleuren, vormen en hardheid te verkrijgen zijn!

Op deze pagina vind je verschillende varianten borstels die je helpen bij het verzorgen van je bike. Moeilijk te bereiken plekken? Geen probleem met de stevige Vikan borstel met lange steel. Zoek je een borstel om je motorfiets zorgvuldig te wassen? Daar hebben we een zachte wasborstel voor gevonden!

Bekijk de samenstelling van de borstels op deze pagina.

Schoonmaken en onderhouden van verschillende bikes gaat niet vanzelf. Voor het perfecte resultaat ben je goed gereedschap nodig.

Vind verschillende gereedschappen die je helpen je bike op de juiste manier schoon te maken op deze pagina. Denk bijvoorbeeld aan poetsdoeken om je bike af te drogen zonder krassen te veroorzaken, uitlaatpluggen om je bike te beschermen tegen overtollig water of een drukspuit om het schoonmaakwerk eenvoudiger en leuker te maken!

Bekijk de gereedschappen op deze pagina.

Op iedere locatie je bike afspoelen na een modderige of stoffige rit is mogelijk door gebruik te maken van mobiele drukreinigers.

Deze mobiele drukreinigers zijn geen vaste water- of stroomaansluiting nodig. Verschillende varianten bevatten waterreservoirs en lithium-accu's waardoor je water en stroom mee kun nemen onderweg.
Met beperkte druk kun je je fiets, crossmotor of beschermende kleding afspoelen zonder dat materialen beschadigd raken.

Lees meer over de verschillende varianten op deze pagina.

Vooraf samengestelde pakketten brengen jou in staat om direct te beginnen met schoonmaken en onderhouden van je bike, zonder verzendkosten te betalen!

Op de 'Packagedeals' pagina vind je naast borstelsets ook pakketten voor het wassen van je motorfiets, reinigen van je crosser of onderhouden van (fiets)kettingen. Met de kortingscode pakket ontvang je gratis verzending!

Check de vooraf samengestelde schoonmaakpakketten op deze pagina.

off road schoonmaken