Sponsoring OC1 Dirt Bike Clean
CleanMyBike.nl - MessageBox

CleanMyBike.nl – Gesteunde sporters

Hoe belangrijk is het om als leverancier te weten in hoeverre de producten die je verkoopt ook daadwerkelijk voldoen aan de gestelde eisen van de klant?
Om inzichtelijk te krijgen of de geleverde producten van CleanMyBike goed werken hebben wij een aantal sporters geselecteerd die ons assortiment testen. Deze personen beoefenen de sporten waarbij de schoonmaakproducten van MotorClean, Cyclon of één van de gereedschappen toegepast worden. Door sponsoring bij de motorcross toe te passen krijgen wij reacties uit de praktijk van de personen die er toe doen!

Drie pijlers CleanMyBike.nl

Schoonmaken en onderhouden van bikes wordt vaak afgedaan als een verplicht en irritant klusje. Wij denken dat het schoonmaken meer is dan alleen je fiets, crossmotor of zijspan afspuiten. Graag willen wij duidelijk maken dat niet alle producten even vriendelijk zijn voor je materiaal, hierdoor de levensduur korter wordt en er meerdere mogelijkheden zijn om je bike op de juiste manier schoon te krijgen. Op basis van een aantal pijlers worden de producten geleverd. Hierop is ons assortiment samengesteld:

- Betrokkenheid
- Duurzaamheid
- Kennis

Door betrokken te zijn bij het ‘werkveld’ waar ons assortiment wordt toegepast kan er ingespeeld worden op de benodigdheden en een veranderende klantvraag.

De sporten waar de producten bij toegepast worden hebben een belasting op het milieu en de omgeving. Mountainbiken en vooral motorcrossen of enduro rijden zorgt voor aantasting van stukken grond. Hoe goed de motorclub ook zorg draagt voor de omgeving.
Hierdoor willen wij een bijdrage leveren aan het bewust reinigen en onderhouden van je mountainbike of crossmotor. De belasting van het milieu is al groot genoeg.

Door de terugkoppeling van de sporters wordt de kennis van CleanMyBike vergroot. Waar de schoonmaakproducten MotorClean of Cyclon goed tot zijn recht komen of waar er verbetermogelijkheden zijn wordt meegenomen in ons programma.

Onder de zwaarste omstandigheden moet het materiaal intact blijven en de schoonmaakproducten eenvoudig en overal toepasbaar zijn. Onderstaande atleten maken gebruik van onze steun.

 

Van Werven SMX Team

CleanMyBike.nl is blij te melden dat ook dit jaar het Sidecarteam van Werven met schoonmaakproducten van MotorClean ondersteund wordt!
Van Werven kiest voor niets minder dan kwaliteit en door middel van de juiste schoonmaakproducten en gereedschappen zet dit team het zijspan eenvoudig en snel klaar voor iedere wedstrijd en training.

zijspan schoonmaken motorcross

Speciaal voor de grootverbruikers in deze sport hebben wij 20 Liter cans beschikbaar. Met zo'n voorraad aan schoonmaakmiddel kun je gemakkelijk een hele tijd vooruit! Doordat het concentraat met water gemengd (1:8) wordt houd je meer dan 150 L gebruiksklaar product over. Met deze mengverhouding ben je extra voordelig uit, zo betaal je maar €0.68 cent per liter! Zie deze pagina voor de berekening.

CleanMyBike.nl wenst Van Werven/Beunk veel succes dit seizoen en hoopt dat men veel gemak van de sponsoring bij de zijspancross ervaart!

WK & ONK Zijspancross

Zijspancross MotorClean Schoonmaken

Volg de verrichtingen van het zijspancrossteam Van Werven online via:

Jan Spliethof

Motocross is fysiek één van de zwaarste sporten ter wereld. De conditie die een topcrosser moet hebben om het langer dan 20 minuten uit te houden is ongekend. De voorbereiding is dus van groot belang om de finishlijn te behalen, laat staan dat het materiaal in topconditie moet verkeren.

Hier komen wij om de hoek kijken.

CleanMyBike sponsort de motorcross en levert schoonmaakproducten van MotorClean aan Jan Spliethof. Een snelle en nuchtere crosser uit het oosten van Nederland. Jan maakt deel uit van het WPM KTM team en heeft dus de materialen goed voor elkaar, en houdt dat zo met onze schoonmaakproducten voor crossmotoren.

Clean My Bike Sponsoring

In 2019 rijdt Jan verschillende Nederlandse wedstrijden in de 250 klasse, waaronder:

Dutch Masters Of Motocross

17 maart – Axel
14 april – Oss
30 mei – Rhenen
19-21 juli – Zwarte Cross

Open Nederlands Kampioenschap MX

08 september Lierop

22 september Westerbork

13 oktober St. Isidorushoeve

DMOM & ONK Motocross

Samen met Jan hebben wij een How To: MotorClean video gemaakt, deze is hier terug te vinden!

Motocross sponsoring schoonmaken
Een volle agenda in een bomvolle klasse. Volg hem op Instagram voor de laatste resultaten en trainingen.
Zijn vloeiende rijstijl is eenvoudig te volgen over de crossbaan, erg clean!
CleanMyBike wenst Jan Spliethof veel succes dit seizoen!
How to clean my bike

GT Husqvarna MX Team

In teamverband is alles leuker, zo ook motocross. Het GT-MX Husqvarna Team bestaat uit zes rijders onder leiding van teammanager Gerwin Tuitert.
In verschillende klassen strijden de rijders om de winst; van de 85cc tot en met de 40+ klasse. Het team wordt vanuit CleanMyBike.nl zorgt voor sponsoring bij de motorcross met de producten van OC1 Dirt Bike Cleaner.

De professionele en GrandPrix-waardige uitstraling van het team heeft ons getriggerd om alle rijders te voorzien van schoonmaakspullen. Zo worden alle Husqvarna's netjes onderhouden en klaargezet voor de volgende wedstrijd of training.

Husqvarna motocross GT MX

 

Het motorcross team van Tuitert rijdt verschillende kampioenschappen door Nederland. Van clubwedstrijden bij de Harfsense motorclub Hamac tot aan de ONK wedstrijden in Axel.

GT MX Team

Verschillende niveau's

Het gros van de motorcrossers rijdt voor de lol. In competitieverband rijden er verschillende type crossers waaronder hobbyisten, amateurs, semi-profs en professionele rijders.
Voor CleanMyBike.nl moeten de producten voor iedereen te gebruiken zijn, daarom willen wij ook ervaringen van alle rijders ontvangen zodat wij het assortiment optimaal kunnen samenstellen.

OC1 Dirt Bike Cleaner
Voor het GT-MX motorcross seizoen staan er verschillende wedstrijden op verschillende niveau's op schema.
Volg de resultaten van dit team op Facebook en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen en resultaten van het team.
Zoals je ziet is de set-up van het glanzende GT-MX Team erg clean en door de ervaringen van deze rijders weten wij waar onze producten verbeterd, aangevuld of veranderd dienen te worden.
Schroom je niet om naar de ervaringen met onze producten te vragen, deze sporters staan voor je klaar om een eerlijk antwoord te geven!
GT MX Team

Dit wil ik ook!

Om ons assortiment verder uit te breiden en aan te passen op de wensen/behoeften van de markt zoeken wij altijd naar de nieuwste mogelijkheden.

De ontwikkelingen van de bikes staan niet stil. Denk bijvoorbeeld aan elektrische fietsen of crossmotoren, mountainbikes met elektrische derailleurs of het gebruik maken van riemen in plaats van kettingen.

 

Onze producten worden voor veel verschillende toepassingen gebruikt. Denk bijvoorbeeld aan het crossen met quads, racen met motoren/karts op het asfalt of met buggy's door de modder knallen. Er is een breed scala aan hobby's en beoefenen van sport waardoor wij niet alles bij kunnen houden.

 

In het contactformulier kun je aangeven wat je motivatie is om (test)producten te ontvangen en daarover een terugkoppeling te geven. Geef daarbij dus aan welke sport je beoefent en welke producten daar het beste bij aansluiten. Daarmee weten wij welke informatie wij kunnen verwachten.

 

We zien de aanvraag graag tegemoet en zullen het terugkoppelen wanneer mogelijk.

Contactformulier

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.