Dirtbikes

Je crossmotor schoonmaken? Dat doe je natuurlijk met de producten van CleanMyBike.nl: MotorClean en OC1 Cleaner helpen jou bij het schoonmaken van je motor.
Onderstaand is er een keus te maken uit twee verschillende producten met verschillende voordelen ten opzichte van elkaar, maar met dezelfde overeenkomsten: Je bike wordt er schoon van!

De voordelen van MotorClean
MotorClean haalt zijn voordeel uit de literprijs. Doordat het pure concentraat gemengd dient te worden met water (1:8) ben je erg voordelig uit. Hoe groter de kan met puur concentraat MotorClean, des te voordeliger de literprijs wordt, tot wel €0.68 cent per liter.

Het pure concentraat uit het MotorClean vat, giet je eenvoudig in de bijbehorende triggerfles middels een vuldop. Deze zijn via onderstaande categorieën te vinden in de webshop of als complete pakketten op de packagedeals pagina.

De voordelen van OC1 Dirt Bike Clean

OC1 Dirt Bike Cleaner is de #1 off-road cleaner omdat kracht gepaard gaat met een technische achtergrond. Uit een Duits laboratorium is deze samenstelling gerold, ideaal om met weinig vloeistof je crossmotor helemaal schoon te maken in een paar minuten! De krachtige werking komt voort uit de chemische samenstelling in combinatie met biologisch afbreekbare stoffen. Hierdoor beschadigt deze ontvetter het materiaal niet én gaat het geheel stukken langer mee.

Beide producten zijn biologisch afbreekbaar en bevatten geen zure stoffen. Dit is wel zo fijn als het gaat om het laten blinken van jouw oogappeltje.

MotorClean

Puur concentraat

1:8 mengverhouding

Voordelige literprijs/verpakkingen

OC1 Cleaner

Geen agressieve stoffen

Pure & krachtige reiniger

Licht te doseren met water