Gratis motor sleutelhanger bij CleanMyBike.nl

Bij CleanMyBike.nl ontvang je nu een gratis motor sleutelhanger bij aanschaf van een pakket op de Packagedeals pagina. Deze motor sleutelhanger kun je geheel naar eigen ontwerp bestellen, de kleur en het rijnummer zijn naar eigen wens in te richten!

Iedereen laten zien dat jij motor rijdt met je eigen racenummer? Ben je fan van Jeffrey Herlings, Glenn Coldenhoff of een andere topper en wil je dat graag overal laten zien? Ontwerp dan de motor sleutelhanger geheel naar wens en toon iedereen jouw ontwerp!

Hang de sleutelhanger aan je sleutelbos, rugzak, binnenspiegel of autosleutel en neem het overal mee naartoe!

 

Vul het formulier in en ontvang een
gratis motor sleutelhanger!

motor-plaat

Voer je ontwerp in!

Naam op de sleutelhanger
Welk rijnummer moet er op?
Merk nummerbord
Achtergrondkleur
Kleur van het nummer
Stijl van naam/nummer
Voer je #Bestelling in!
Voer je e-mail adres in zodat we je kunnen bereiken

*Voorwaarden gratis motor sleutelhanger

Op deze pagina kan een gratis motor sleutelhanger ontworpen en aangevraagd worden. Dit kan alleen wanneer u een bestelling bij CleanMyBike.nl heeft geplaatst met een product uit de categorie 'pakket' welke op de Packagedeals pagina te vinden zijn. Bestellingen vanaf 01-11-2021 komen hiervoor in aanmerking. De aanvraag van een motorsleutelhanger kan op deze pagina gedaan worden, hierbij dient u uw persoonlijke gegevens achter te laten en gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden en het Privacybeleid. Naast uw persoonlijke gegevens dient u ook uw bestelnummer achter te laten. Het bestelnummer vindt u terug in uw e-mail bevestiging die u ontvangt na uw bestelling. De aanvraag wordt vergeleken met de gegevens in onze administratie. U ontvangt een mail met daarop de bevestiging van de aanvraag en het ontwerpproces wordt in gang gezet. U wordt op de hoogte gehouden van de levering. Bij onduidelijkheden over uw aanvraag kunnen wij contact opnemen middels de contactgegevens die u op deze website achterlaat zoals telefoonnummer of e-mail.

De sleutelhanger heeft een formaat van 3x3 centimeter en wordt alleen aan de voorkant bestickerd met het gewenste ontwerp. Andere mogelijkheden dan in dit formulier opgenomen zijn is niet mogelijk.
Een gratis motor sleutelhanger wordt verzorgd door onze partner Syca Design. Deze sleutelhanger wordt verstuurd naar het adres welke met het #Bestelnummer correspondeert. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Vragen, opmerkingen of suggesties kunnen naar info@cleanmybike.nl gemaild worden.