Clean My Bike MotorClean
CleanMyBike.nl - MessageBox

MotorClean motorfietsreiniger – How To

Meer info omtrent MotorClean, mengverhoudingen en de prijs per liter vind je op deze pagina terug.
Reviews over deze producten worden onderaan dit bericht toegelicht.

Onderstaande video geeft je een idee hoe MotorClean werkt en wat de voordelen zijn!

Voordelig starten met schoonmaken van een crossmotor, zijspan, mountainbike of je uitrusting.

Dat doe je met de pakketten van MotorClean. Een kan van 2,5L, 5L, 10L of zelfs 20 liter aan puur concentraat is te mengen met water door middel van een meegeleverde vuldop.

MENGVERHOUDING

Het pure concentraat meng je met water. Een verhouding van 1:8 is normaal gesproken voldoende om het vuil van je bike te krijgen. Iedere ondergrond is anders, zo ook de vervuiling. Door een wisselende samenstelling van de bodem, zoals bijvoorbeeld de vochtigheid in zand, klei of veengrond is de vervuiling anders. Hierop kun je de mengverhouding aanpassen. Zo is het bij een sterkere vervuiling van je bike aan te raden om een dikker mengsel te pakken, neem dan 1:6.

VOORDELIG

Het voordeel van deze pakketten is dus dat je zelf de mengverhouding kunt kiezen en een grote voorraad hebt! Je hoeft niet telkens opnieuw naar de winkel om een gele fles afwasmiddel met zuur te kopen. Een rekensom leert ons de prijs van MotorClean per liter kennen:

5 LITER

Motorclean-motorfiets-reiniger-5L

Read more

10 LITER

Read more

20 LITER

Read more

De fles en de vuldop zijn opnieuw te gebruiken, zo hoef je alleen nog maar het concentraat opnieuw aan te schaffen. Op de lange termijn ben je dus vele malen voordeliger uit, zowel met de aanschaf van MotorClean t.o.v. andere reinigers als met de levensduur van je materiaal.

VERANTWOORD

MotorClean bevat geen zuur. Het is een alkalisch product dat op een vriendelijke wijze het oppervlak reinigt. Op deze manier houd je het materiaal heel. Doordat dit product geen zuur bevat, moet je even geduld hebben. Vernevel de vloeistof door middel van de triggerfles of vloeistofspuit. Laat het product zijn werk doen, geef het twee of drie minuten de tijd zodat de chemicaliën aan het werk kunnen. Daarna kun je het geheel met een waterstraal afspuiten.

DUURZAAM

MotorClean belast het milieu niet. Het is een product dat geen schadelijke stoffen bevat en daardoor een vriendelijke reiniger is. Desondanks raden wij aan om het schoon te maken materiaal boven een opvangbak met vuil- en vetafscheider schoon te spuiten. Dit voorkomt een onnodige belasting op het milieu door de vetten, oliën en overige vervuiling van je bike/materiaal die in de natuur terecht zullen komen. De meeste sporten/hobby's waar deze reinigers toegepast worden hebben al een grote belasting op de natuur, laten we het niet groter maken dan het al is!

VARIANTEN

Zoals genoemd zijn er verschillende pakketten te bestellen in de webshop. Hiervoor is een aparte pagina gevormd. Deze pakketten ontvang je zonder verzendkosten te betalen. Gebruik daarvoor de code pakket. De uitvoeringen zijn leverbaar in:

5 LITER
€46
Incl. verzending

5 Liter kan

Vuldop 5L kan

Triggerfles 1L

10 LITER
€70
Incl. verzending

10 Liter kan

Vuldop 10L kan

Triggerfles 1L

20 LITER
€105
Incl. verzending

20 Liter kan

Vuldop 20L kan

Triggerfles 1L

Bij alle kannen wordt er een vuldop en MotorClean triggerfles geleverd. Hierdoor kun je eenvoudig en snel werken!

REVIEWS

De reviews van gebruikers liegen er niet om. Dat zie je bijvoorbeeld op de productpagina staan, maar ook op social media. Op onze Instagram pagina komen vaak vermeldingen langs van tevreden klanten met schone motoren.
Klanten zijn voorafgaand veelal sceptisch over dit product en geven vaak de volgende kritiek op MotorClean:
- Te duur in aanschaf.
- Het vuil druipt niet direct van de motor af.
- Het moet de motor niet beschadigen met zuur.
Wij komen de klant dan graag tegemoet met een try-out. Na een ervaring met MotorClean komt men terug bij CleanMyBike.nl. Overtuigd van de doeltreffende werking van dit product wordt er een kleine voorraad aangeschaft. Positieve punten die wij daarna op MotorClean ontvangen zijn:
- Handige voorraad, navulling is eenvoudig.
- Laat een vuil- en waterafstotend laagje achter.
- Voordeliger en beter dan Dasty.
Ben jij ook benieuwd naar MotorClean, maar durf je het nog niet aan om een volledig pakket te bestellen? Check de webshop dan eens en kijk naar MotorClean - Ready to use of neem contact met ons op: info@CleanMyBike.nl.
Als webshop werken wij vanzelfsprekend online.
Om onze verkoop kracht bij te zetten, gebruiken we het product zelf en zijn we aanwezig op regionale wedstrijden.
Daarnaast zijn we met gesteunde sporters aanwezig op grotere evenementen zoals het WK zijspancross.
Schroom je niet om informatie te vragen over dit product bij één van deze sporters of teams, zij staan jou graag te woord.
Mocht je direct vragen willen stellen, dan kan dat middels onderstaande contactgegevens van CleanMyBike.nl.
 
info@CleanMyBike.nl
Motorclean motorfietsreiniger

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.