Samenwerking met sporters

Hoe belangrijk is het om als leverancier te weten in hoeverre de producten die je verkoopt ook daadwerkelijk voldoen aan de gestelde eisen van de klant?

Om inzichtelijk te krijgen of de geleverde producten van CleanMyBike goed werken hebben wij een aantal sporters geselecteerd die ons assortiment testen. Deze personen beoefenen de sporten waarbij de schoonmaakproducten van MotorClean, OC1, Cyclon of één van de gereedschappen toegepast worden. Door sponsoring bij de motorcross toe te passen krijgen wij reacties uit de praktijk van de personen die er toe doen!

Op deze pagina vind je de sporters en teams terug die gekozen hebben om CleanMyBike.nl en eigen sponsoren meer naamsbekendheid te geven. Door gebruik te maken van de producten die wij aanbieden worden de onderhoudskosten verlaagd, sponsoren netjes getoond en het milieu gespaard. Alle voordelen van onze producten vind je op onze website terug!

Volg ons op Instagram om periodieke updates omtrent het schoonmaken en crossen met de bikes bij te houden!

Follow us on Instagram
Follow us and our supported riders on Instagram to keep up to date!
Follow

Quadcross kalender 2020
01-03 St. Isidorushoeve 15-03 Lochem 22-03 Lierop 05-04 Halle 12-04 Valkenswaard 19-04 Oss 26-04 Varsseveld 21-05 Rhenen 24-05 Geldermalsen 21-06 Lommel 18-07 Zwarte Cross

Richard Ruttenberg

De quadrijder uit Kootwijkerbroek rijdt verschillende wedstrijden in Nederland. Met zijn nieuwe Honda CRQF quad heeft hij een sterke troef in handen om goede resultaten te halen.
Door gebruik te maken van een Honda CRF450 motorblok is de kracht aanwezig en met de strakke stickers van TecDesign is deze quad ready to race.

Eén van de criteria voor goede resultaten is goed materiaal. CleanMyBike.nl steunt Richard bij het onderhouden en schoonmaken van zijn quad. Dit wordt gedaan door middel van verschillende producten zoals OC1 Dirt Bike Clean, Vikan borstels en MotorClean. Door deze support kan Richard onbezorgd crossen omdat zijn materiaal goed onderhouden wordt en daarmee zekerder is van het rijden zonder (mechanische)problemen. Om te weten welke producten voor de quadcrossers optimaal werken, vragen wij feedback van Richard, hierdoor wordt het assortiment nóg completer en voldoet het ook aan de eisen van een quad rijder.
Richard is te zien tijdens de wedstrijden bij de Dutch Masters of Motocross en het ONK in de quadklasse.

 

Zijspancross kalender 2020
Original calendar

Vanluchene / Van den Bogaart

Een Belgisch/Nederlandse zijspancombinatie met een wereldtitel achter haar naam wordt voorzien van schoonmaakmiddelen en gereedschappen van CleanMyBike.nl! Marvin en Ben zijn in 2018 wereldkampioen zijspancross geworden en gaan voor niets minder dan deze titel in 2020.

Naast de wedstrijden voor het wereldkampioenschap WSC zijspancross staan er ook Nederlandse en Belgische wedstrijden op de kalender. De combinatie staat met een gemotiveerd team aan de start omdat de titel in 2019 niet geprolongeerd werd. Een goede voorbereiding is het halve werk en met de schoonmaakspullen wordt er niet aan het toeval overgelaten. Ook naast de volle agenda wordt er ook veel getraind met de mountainbike en racefietsen, hiervoor zijn de producten van CleanMyBike ook uitermate geschikt!

Het team is stabiel en hebben verschillende successen geboekt. Marvin, Ben en monteurs zijn bereid om tot het uiterste te gaan dit jaar en zullen veel gebruik maken van onder andere OC1 Dirt Bike Clean in combinatie met handige gereedschappen zoals de 1,5L Sprayer!

Motocross kalender 2020
Volgt
KNMV

Jan Spliethof

Motocross is fysiek één van de zwaarste sporten ter wereld. De conditie die een topcrosser moet hebben om het langer dan 20 minuten uit te houden is ongekend. De voorbereiding is dus van groot belang om de finishlijn te behalen, laat staan dat het materiaal in topconditie moet verkeren.

CleanMyBike sponsort de motorcross en levert schoonmaakproducten van MotorClean aan Jan Spliethof. Een snelle en nuchtere crosser uit het oosten van Nederland. Jan rijdt met stijl en heeft dus de materialen goed voor elkaar, en houdt dat zo met onze schoonmaakproducten voor crossmotoren.

We werken al een langere tijd samen, zo hebben Jan en 7MX Media een MotorClean - How To video opgenomen. Deze vind je hier.

Zijspancross kalender 2020
Original calendar

Keuben / Beleckas

Het achterhoekse zijspanteam Keuben / Beleckas staat klaar voor 2020. Met de nieuwe bakkenist Kostas Beleckas strijdt Justin voor een top 10 klassering in het wereldkampioenschap zijspancross.

Ook wedstrijden in Nederland en België worden verreden om wedstrijdritme op te doen en een juiste afstelling op de zandbanen te vinden.

Met de aanstelling van de nieuwe vaste bakkenist en nieuw materiaal staat CleanMyBike.nl het team bij om te zorgen dat het geheel intact blijft, de sponsoren netjes getoond worden en onderhoudskosten laag blijven.
Het team maakt gebruik van OC1 Dirt Bike Clean, hier is voor gekozen omdat het team met veel verschillende soorten ondergronden te maken krijgt. Hiervoor is een krachtige reiniger nodig en met bijbehorende borstels is het team klaar voor de strijd in heel Europa!

Motocross kalender JPXtreme
Volgt

JPXtreme Xperience

Motorcross is een dure sport. Alle vorm van ondersteuning is daarbij welkom. Stichting JPXtreme kiest voor een aantal rijders om wedstrijden in het oosten van Nederland te rijden, plezier te maken en daarbij sponsoren voldoende aandacht te geven en te bedanken voor de steun. CleanMyBike.nl is hier een trotse partner van, want het bevorderen, mogelijk maken en ondersteunen van de motorsport doen we samen!

Het motorcrossteam uit de Achterhoek bestaat uit een aantal rijders die op verschillende niveau's en regio's wedstrijden rijden. Naast teameigenaar Jasper, rijden ook Bjorn, Gijs, Bart, Heiki, Ruben en Timo onder de vlag van JPXtreme Xperience.

Onze schoonmaak- en onderhoudsproducten worden tijdens deze wedstrijden gebruikt, getest en getoond. Met de feedback proberen wij een beter assortiment op te bouwen waardoor crossers op allerlei niveau's onze producten zullen waarderen en toe kunnen passen.

Via de website van het JPXtreme team zijn uitslagen, foto's en filmpjes te vinden. Ook op Instagram is het team actief en kun je verschillende verslagen en foto's voorbij zien komen!