Rymax Lubricants en CleanMyBike.nl

PUUR OP SCHOONMAAK

We willen ons blijven specialiseren in hetgeen waar CleanMyBike.nl voor staat en goed in is; schoonmaken van jouw bike.
Daarom wordt er voor gekozen om geen Rymax olie toe te voegen aan het assortiment omdat de specialisatie dan verloren gaat. We willen ons blijven focussen op schoonmaken van fietsen en motoren voor zowel op de weg als off-road en cross. Wél maken we gebruik van een aantal producten om je bike weer klaar te zetten voor de volgende rit en dat is uit noodzaak voor het totaalplaatje ná het schoonmaken!

rymax lubricants

WAAROM OP SCHOONMAKEN?

CleanMyBike.nl is ontstaan uit de passie voor tweewielers en de (negatieve) ervaringen met schoonmaakproducten. Er zijn geen andere bedrijven die zich in dit gebied bevinden want vaak is schoonmaken maar een bijproduct en kijkt men niet verder dan de werking van het product op zichzelf.

Grote olieproducenten voegen een voordelige ontvetter toe om het assortiment compleet te maken en kijken (vaak) niet naar de daadwerkelijke toepassing of eindgebruikers. Het klopt dat Dasty ontvet, maar tast ook je bike en materiaal aan waar je zuinig op bent. Zo geldt dat ook voor de onderdelen van je bike die lijden onder het gebruik van agressieve en zure chemicaliën in andere ontvetters. Hierdoor stijgen de onderhoudskosten en dit maakt het schoonmaken een stuk minder leuk!

Een samenwerking met Rymax Lubricants komt voort uit de sponsoring in de motorcross. De olieleverancier uit de Achterhoek levert zijn eigen olie en kijkt goed naar de toepassing hiervan. Zo zijn er in samenwerking met motorcrossteam JPXtreme Xperience verschillende oliën en smeermiddelen doorontwikkeld om tegemoet te komen aan de daadwerkelijke toepassing om daarmee de kwaliteit te verbeteren.

Rymax kettingspray is hier zo'n voorbeeld van. Om de aandrijflijn te smeren en te beschermen tegen vuil, roest en overmatige slijtage wordt er gebruik gemaakt van olie. Doordat andere leveranciers te dik smeermiddel gebruiken is er goed gekeken naar de nadelen hiervan. Hieruit is naar voren gekomen dat een te dik smeermiddel meer weerstand oplevert en erger nog, veel zand aanpakt. Hierdoor krijg je een averechts effect en stijgen de onderhoudskosten. De Rymax Chain Lube Off-road is daarom een dun en niet-plakkerig smeermiddel waarmee je je ketting optimaal kunt smeren, ook voor On-road toepassing met een iets andere samenstelling!

RYMAX OVER DE SAMENWERKING

Ik wil ook een smerig goede schoonmaakdeal van CleanMyBike.nl en Rymax olie!

Zoek jij voor jouw toepassing ook een complete deal? Dan ben je bij CleanMyBike.nl aan het juiste adres. Heb je zelf een motorzaak, klus je veel bij of zoek je gewoon een voordelige en complete oplossing? Laat het ons dan weten en wij zorgen voor maatwerk. Er is niets zo fijn als een goede samenwerkingspartner waar je "van op-aan" kunt!

Vul het contactformulier in, geef hierin aan wat je zoekt en wij nemen contact met je op!

Met een * gemarkeerde velden zijn verplicht

Laat weten waar je naar op zoek bent en wij nemen contact met jou op!

VOORBEELDIGE SAMENWERKING:

Een samenwerking is altijd goed, ook tussen twee verschillende partijen! Kavornik Revivals is een partij die kiest voor de recycling en hergebruik van (bijna) afgeschreven motoren. Samen met Kavornik Revivals bouwt CleanMyBike.nl aan een verduurzaming van het motorrijden. Oudere motorfietsen worden opgelapt en soms in een nieuw jasje gestoken. Bij het oplappen is een verantwoorde en goed werkende reiniger benodigd en daar komt CleanMyBike.nl om de hoek kijken.

Rymax olie

olie rymax

Naast de schoonmaakproducten wordt er door Kavornik Revivals ook gebruik gemaakt van Rymax olie. CleanMyBike.nl levert smeermiddelen en oliën aan Kavornik Revivals om het totaalplaatje voor motoronderhoud compleet te maken.
CleanMyBike.nl geldt als tussenpersoon en kan hiermee een perfecte deal maken voor zowel de schoonmaak- als onderhoudsproducten. Door onze kennis van schoonmaken en het klaarzetten van de tweewieler voor de volgende rit kunnen we via Rymax olie ook advies geven over het onderhoud, smering en toepassing van allerlei producten.