TrialGP Zelhem 2019
CleanMyBike.nl - MessageBox

TrialGP Zelhem 2019

De motorclub ZAMC heeft het voor elkaar. Na 40 jaar terug in Nederland, een trial op WK-niveau en CleanMyBike.nl is bij de TrialGP Zelhem 2019!

Trial is een motorsport die zich kenmerkt door zijn behendigheid met een motorfiets. Een trial motor is volledig aangepast op het bedwingen van obstakels. Door snel te manoeuvreren over verschillende hindernissen met een perfecte balans is dit één van de meest kunstzinnige vorm van motorsport, en dat in de Achterhoek!

 

Op 22 en 23 juni 2019 vindt de TrialGP plaats op een unieke locatie. In Zelhem ligt namelijk een nagenoeg compleet terrein om dergelijke wedstrijden te houden, ook wel “De Langenberg” genoemd. Dit terrein is met een aantal aanpassingen gereed gemaakt voor de TrialGP organisatie en de FIM.

 

Allerlei obstakels liggen klaar om door de wereldtop bedwongen te worden. Denk daarbij bijvoorbeeld aan grote stenen, opgestapelde pallets of grote vierkante bakken. Deelnemers mogen bij het bedwingen van deze obstakels geen voet aan de grond zetten en zijn afhankelijk van een helper. Deze helper loopt te allen tijde met de rijder mee om aanwijzingen te geven. Er zijn grootse plannen om de toeschouwers een waar spektakel te bieden. Wat te denken van een hoofdpodium, een compleet gamma aan motorsportfestijn en een feesttent waar voldoende hapjes en (koude) drankjes te verkrijgen zijn?!

 

De Zelhemse motorclub heeft al een ruime ervaring in het organiseren van motorevenementen. Denk daarbij vooral ook aan de off-road ritten, enduro’s en natuurlijk trial trainingen/wedstrijden. Er zijn zelfs twee EK-Trial wedstrijden gehouden op dit complex. Kortom, de ZAMC weet wat hen te doen staat. Het grote voordeel van dit complex bij de ZAMC is namelijk dat (bijna) alle hindernissen binnen de hekken van het complex gehouden worden en dat de toeschouwers zich niet hoeven te begeven naar een andere locatie elders. Dit is ten opzichte van vele buitenlandse WK-Trial wedstrijden wél het geval.

 

CleanMyBike.nl is erg blij met het steunen van de motorclub bij het reinigen van de trialmotoren. Door de FIM werd een afspuitplaats voor de trialmotoren verplicht gesteld. Deze afspuitplaats dient te voldoen aan allerlei milieu- en veiligheidsnormen en daarbij kwam de hulp van CleanMyBike.nl als geroepen.  In samenwerking met de voorzitter van de motorclub is een manier bedacht om aan de verplichtingen te voldoen. In samenwerking met Kärcher Nederland zijn er complete mobiele wasboxen geregeld en in combinatie met MotorClean zullen de trialmotoren blinken als nooit tevoren!

TrialGP Zelhem 2019
TrialGP te Zelhem bij de ZAMC

Voor meer informatie over de TrialGP Netherlands ZAMC 2019 te Zelhem, check onderstaande links!

https://www.zamc.nl/gptrial2019.html

https://trialgp2019.nl/

http://www.noppennieuws.nl/index.php/home/archief/nieuws/item/3326-wk-trial-in-zelhem-in-juni-2019

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.